Ilostako?
kaikesta hauskasta
kaikesta
vaiko kuitenkin..
Surusta?
mustista pilvistä
elämän janon sammuttavista
tumman virran pyörteistä..
kuin sade?
kyyneleetkin löytävät
kasvualttiin alustan
ja luovat jotain uutta..
Iloista, suruista
Kaikesta..
Miksipä en itkisi?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Yleensä kyyneliin on jokin syy ja jos ei sitä ole, niin...miksi itkisi... herkkä runo.
joskus kyyneleet ovat paikallaan, onhan olemassa puhdistavaa ja ahdistavaa itkua, uloshan niiden molempien on päästävä, hyvä runo
kyyneleet keventävät oloa oli syy mikä tahansa
Sivut