se on niin harvinaista ja yliarvostettuakin?
ja silti sitä haluaisi koko ajan harrastaa..
toiset sitä koko ajan, viriilit
itsellä ollut vähän harvinaisempaa
kerran tai kaksi vuodessa, ehkä
korkeintaampa panna saa..
tahtoo mennä siihen internetti-tarkkailuun
että ottojapa enempi, pankkitililtä..
ja silti sitä haluaisi koko ajan harrastaa..
toiset sitä koko ajan, viriilit
itsellä ollut vähän harvinaisempaa
kerran tai kaksi vuodessa, ehkä
korkeintaampa panna saa..
tahtoo mennä siihen internetti-tarkkailuun
että ottojapa enempi, pankkitililtä..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikenlaista sitä voi panna...rahaa ja olutta ja vaatteita päälle...ja ilman vaatteita jotain... yliarvostettuako, ehkä...ehkä se vaatii jotain muutakin kuin vain pelkkää liikettä, että tuntuisi enemmän tavoittelemisen arvoiselta...rahakin on vain paperia, jollei sillä saa mitään mitä haluaa... Hyvä runo.
kymmeniä miljardeja tarjottu
panimosta
että kyllä siinä raha liikkuu, bisneksessä.. :)
mitä sieltä lie saa ottona????
:D
kurvikasta
vaaleaa tahi tummaa
sopivasti ikääntynyttä
humalassaan humalluttavaa..
kantavierteestä sen tunnistaa
hyvän oluen
Onneksi puhe oli vaan oluesta, alku sai jo miettimään ihan muuta :D
saa aikaan jotain
panemalla pökköä pesään
lämpö säilyy
panemalla raha poikimaan se on maailma tehty
nykyisekseen
kun me panemme sitä koko ajan halvalla..
:) ja :(
Ei se lämpö aina säily, vaikka pistäisi mitä sisään, jos pitää ovet auki, eikä pidä siitä kiinni...
ettei pakkanen pane?
tai syksy saa..
ei tämä lause nyt kyllä anna..
Sivut