Tavoitteena tarpeiden tyydytys.
Pesää tarjolla parilla OIKEALLA lauseella...
Hmm...Hannibal Rooman porteilla,
Napoleon miltei Moskovassa.
Historiallisiakaan hipaisuja ei lasketa.
Seksielämäni taitaa pysyä käsitteellisenä...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
:D ehkä ei saisi nauraa, mutta...ei voi mitään, tämä huvitti :D
Sivut