hukassa sanat
tai ainakin niiden järjestys
en ole herännyt sanoja mielessäni
en ole nukahtanut sanoja uneksien
olen uneksinut kuvia..
kuvia vapaudesta
kuvia rakkaudesta
kuvia jotka ovat hukkuneet sanojen suohon..
hukassa lauseet
tai ainakin sanoma
kuvittelen loman jatkuvan vielä...
tai ainakin niiden järjestys
en ole herännyt sanoja mielessäni
en ole nukahtanut sanoja uneksien
olen uneksinut kuvia..
kuvia vapaudesta
kuvia rakkaudesta
kuvia jotka ovat hukkuneet sanojen suohon..
hukassa lauseet
tai ainakin sanoma
kuvittelen loman jatkuvan vielä...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lomanakin jumitusta voi pitää, totta.
Kuvat risteilee mielessä,
kuvien kautta näkee enemmän.
Hyvä runo.
Sivut