onnellisuudella ei ole
mitään tekemistä rakkauden kanssa
eri veneissä soutavat
ja toinen myötävirtaan
toinen vastavirtaan..
Selite:
ja jos ne samaan venhoon saa..
toinen soutaa,toinen huopaa
onnen karuselliko?
vai..?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi