männynoksalla
todella pieni orava
häntineensäkin vain
vaaksan mittainen
ei se ainakaan näyttänyt sitä
jos sillä vitutti...
todella pieni orava
häntineensäkin vain
vaaksan mittainen
ei se ainakaan näyttänyt sitä
jos sillä vitutti...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Huvittava runo, hyvä
Sivut