muotoile minusta mitä haluat
piirrä sormillasi uurteet
täytä tyhjät kolot
(mutta älä liikaa, tai sorrun mahdottomuuteeni)
muotoile minusta kokonainen
tee minusta elävä
polta sieluuni merkki!
(mutta älä liian kuumassa, tai lasitun)
vala minuun uskoa
täydennä tyhjyyteni
ota pois ylimääräinen
(mutta älä liian ohueksi, tai murenen)
saata minut valmiiksi
näytä minulle maailma
täytä vatsani viinillä...
(....)
piirrä sormillasi uurteet
täytä tyhjät kolot
(mutta älä liikaa, tai sorrun mahdottomuuteeni)
muotoile minusta kokonainen
tee minusta elävä
polta sieluuni merkki!
(mutta älä liian kuumassa, tai lasitun)
vala minuun uskoa
täydennä tyhjyyteni
ota pois ylimääräinen
(mutta älä liian ohueksi, tai murenen)
saata minut valmiiksi
näytä minulle maailma
täytä vatsani viinillä...
(....)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ottaisin pois suluissa olevat
niistä tulisi omaruno
Vatsa viinillä ja pää hulluilla unelmilla.
Parempi vapaana savena ojan penkassa, kuin puutarhatonttuna edustuspihan reunassa.
tämähän kaikki tapahtuu
- kun rakastuu
(kaikennäkevät vihreinä loistavat ledsilmät )
Ehkäpä joku tuossakin onnistuisi...toki siihen tarvitaan omaakin halua...ja rakkautta. Hyvä runo.
Sivut