koputus ovella
onko minulla hetki aikaa kuunnella "pelastajasta" ?
ei..
koputus pankkitilillä
onko minulla vaihtoehtoja epäillä "pelastajia" ?
ei..
koputus omassatunnossa
onko poliitikoilla ja uskonhörhöillä mitään häpyä ?
ei..
eikä elämällä mitään toivoa
ennenkuin..
onko minulla hetki aikaa kuunnella "pelastajasta" ?
ei..
koputus pankkitilillä
onko minulla vaihtoehtoja epäillä "pelastajia" ?
ei..
koputus omassatunnossa
onko poliitikoilla ja uskonhörhöillä mitään häpyä ?
ei..
eikä elämällä mitään toivoa
ennenkuin..
Selite:
https://youtu.be/-g4V0mUIrVM
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei ole ei...hyvä runo
Sivut