jos puhuisin ainoastaan latinaa?
jos sydämeni olisi verhottu rengaspanssarilla?
jos ristiinnaulitsisin itseni?
jos olisin muuta kuin olen?
jos osaisin teeskennellä olevani sinulle oikea?
jos kertoisin kaiken itsestäni..?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi