mitähän se ajattelee?
meistä?
maapallosta?
kiertäessään loputtomasti
tosin pikkuhiljaa
loittonevalla radalla..
onkohan sillä oikea pimeä puoli?
meistä?
maapallosta?
kiertäessään loputtomasti
tosin pikkuhiljaa
loittonevalla radalla..
onkohan sillä oikea pimeä puoli?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Riippuu ihan jo siitäkin, että onko se elollinen...
Sivut