kaksi, se on nyt totta // totta kuin rotta, nivusissani // miten helvetissä näinkin pienessä veneessä rottia? viikinkivene, saatana! // ei mitenkään hottia! ei uusinta mallia // ei edes kunnon purjetta! saatikka airoja! // ei pitäisi sallia, pienten norjalaisten lähteä// ryöstöretkelle. ripustaa löytämäänsä naista // veneen kokkaan, rottien nokkaan! ja lokkien! // jotka nokkien joka paikkaan // joka saatanan paikkaan veren kaivavat // rottien haistaa... en, minä en enää rakasta sinua! Sigur...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut