oli ja meni pahuudetta ja pahuudessa huomaamatta.. mutta sydämestä TUMPS TUMPS TUMPSoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.9.2016 16:07 Psyloche Merkillinen numerosarja on tuo, onko oikea pahan numero vai ei, silti aina mielikuvia herättää, kun sen kohtaa. :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.9.2016 17:45 Star Numerosarja 777 puolestaan on pahuuden "vastakohta". Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut