Yössä valoa. Nurkkaan piiloutunut toivo hymyilee ikeniinsä asti. Hampaissaan rakkaus loistaa valoaan. Tule ja pure, nielaise. Ehkä voimani tarttuu sinuun...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Yössä valoa. Nurkkaan piiloutunut toivo hymyilee ikeniinsä asti. Hampaissaan rakkaus loistaa valoaan. Tule ja pure, nielaise. Ehkä voimani tarttuu sinuun...