kaikki ihan sama mitä sanot kaikki on ihmiset ovat päivittäneet itsensä ulos elämästäoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 24.5.2017 20:33 Neito68 Eivät onneksi sentään kaikki ole. Eikä onneksi kaikki sentään ole rasismiakaan...vähän tylsä kommentti, kun pitää taas väittää vaan vastaan, mut...minkäs voit ;) :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.5.2017 23:23 Star Rohkenen olla erimieltä. Aika moni valmistuu piakoin :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 10 11 12 13 14 15 16 17 18 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut