koira jahtaa häntäänsä
kohta kymmenvuotias,silti pentu
minä jahtaan elämää
kohta viisikymppinen teini
onkohan täällä juomavedessä jotain..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
koira jahtaa häntäänsä
kohta kymmenvuotias,silti pentu
minä jahtaan elämää
kohta viisikymppinen teini
onkohan täällä juomavedessä jotain..
Kommentit
elämänmyönteistä iloa kummassakin! Ilo tarttuu runosta lukijaankin, kiitos!
:D on varmaan...pakko olla...ja mainio runo : )
Kerro kun selviää oliko siinä vedessä jotain.. Hyvä runo
Sivut