kirjoitan runon koska eilen en sitä tehnyt ja huomenna se voi olla jo myöhäistä koskaan ei tiedäoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 25.10.2017 21:28 Katariina Varjoranta Tämä on hyvä. Kiitän nyt, kun koskaan ei tiedä ;). Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.10.2017 22:17 ages niin se runohan on vielä kirjoittamatta, siis älä vielä kiitä :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.10.2017 22:38 Katariina Varjoranta No varalta :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.10.2017 22:39 ages niin, no joo... :P Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.10.2017 22:52 Star Niinhän se tahtoo olla elämässä yleensä, varman päälle. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.10.2017 0:31 Neito68 Saa nähdä tuleeko sitä kirjoitettua tänään... mutta sä kirjoitit muuten eilen :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.10.2017 0:35 ages hevimiehen vuorokausi alkaa aamuviidestä ;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.10.2017 6:15 epeli Minkä voi tänään tehdä, sitä ei kannata huomiseen siirtää. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut