kyyneleetön itku
halaus
"ensivuoteen"
ja kun katsoo niiden kävelevän pois
vuosi vuoden jälkeen
itkettää
ihan vaan kyyneleiden takia...
"kuivana" sopii viskiin..
halaus
"ensivuoteen"
ja kun katsoo niiden kävelevän pois
vuosi vuoden jälkeen
itkettää
ihan vaan kyyneleiden takia...
"kuivana" sopii viskiin..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
- "Ja Jumala sanoi, tosille annan toiset askareet..."
Tuttu tunne itsellekin jostain tilanteesta...
Sivut