elämä.. otat sieltä, tuot täältä viet sinne ja palautat.. emmekö voisi alunperin syntyä multana?oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 22.4.2017 12:01 Neito68 Onneksi emme :D Mutta hyvä runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.4.2017 2:23 Star Erittäin mielenkiintoista pohdintaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut