kuten kauan sitten
kaukaisessa galaksissa opetettiin
heikkous on
AINA
joko paskaputkessa
tai oskillaattorissa
minä lukitsen oskillaattorin
kaukaisessa galaksissa opetettiin
heikkous on
AINA
joko paskaputkessa
tai oskillaattorissa
minä lukitsen oskillaattorin
Selite:
uusavuttomuus, pentujen "oskillaattorivajaus" :/
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
joten, risti, oskillaattorissa
lukittu
Sivut