pienet töppöset jättäneet
sipsutusjäljet
hiekanmurusia portailla..
Mitä? ei kai tuo hiekkaa heittävä pelle?
kehtaako vaatia sanoja?
no,jos se leppyisi
kun jotain kirjoitan
mytologisesta olennosta
Nukku-Matista
hehheh...
ja naurultani en varmaan nuku
koskaan..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo
*wirn*
oman naurun valvottaessa, ihanaa! vaan herätä omaan nauruunsa olisikin jotain yli-ihanaa.
Käske sipsuttaa tännekin,
jos unipussukan pohjalta vielä joku murunen löytyisi.
Sivut