Kansanmurhan loppu; tuho on liki täydellinen. Pahuus voitti, vaikka tukehtuikin omaan mahdottomuuteensa. En usko enää koskaan nauravani...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kansanmurhan loppu; tuho on liki täydellinen. Pahuus voitti, vaikka tukehtuikin omaan mahdottomuuteensa. En usko enää koskaan nauravani...