varhaismurrosiässä laskeutui kivekset
myöhäismurrosiässä rintakehä
ja oluellahan ei mitään tekemistä asian kanssa..
piste.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
varhaismurrosiässä laskeutui kivekset
myöhäismurrosiässä rintakehä
ja oluellahan ei mitään tekemistä asian kanssa..
piste.
Kommentit
ei tietenkään.
No mä en ole juonut olutta, mutta vatsaa on silti paljon enempi kuin pitäisi ja siitä saan kiittää lapsiani :D Lihava ja liian...ne on suhteellisia käsitteitä ja makuasioita...enkä jaksa miettiä ees koko asia. Huvittava runo : )
Sivut