Tee jotain. Ole äänekäs. Tee jotain väärin, olet vieläkin äänekkäämpi. Vaan teepä kunnon vääryys, ja äänesi kantaa taivaisiin...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Tee jotain. Ole äänekäs. Tee jotain väärin, olet vieläkin äänekkäämpi. Vaan teepä kunnon vääryys, ja äänesi kantaa taivaisiin...