Vielä hetki sitten kaikki oli hyvin. Vain hetki sitten nauroimme paljon ja kovaäänisesti. Yhdessä. Tänään olet poissa, mennyt toiseen, toivottavasti parempaan paikkaan. Ja minä en näe kyyneliltäni edes tätä maailmaa...Isä Aurinkoinen oli oikeassa; `Yksi kuolema on tragedia, miljoona kuolemaa tilasto`. Enkä minä edes ole varma itkenkö ystävää vai omaa menetystäni. Mieluummin lukisin tilastoa...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä suru saa monenlaisiin ajatuksiin ja toisinaan aivan kuin ajatukset "lyövät tyhjää", ei ymmärrä tapahtunutta aivan heti.
No, niin kuin sanoin jossain muussakin arvostelussani jollekulle muulle, jäljelle jääminen on vaikeinta. Kysymys kenen vuoksi itkee on aiheellinen ja vastaus on useimmiten itsensä. Se ei kuitenkaan yhtään vähennä surun aitoutta tai tee siitä jotenkin falskia. Kyllä ihminen saa surra menetystään. Voimia sinulle.
Sivut