..tähtikirkkaana yönä
sitä kirkkainta tuijottaessasi
nähnyt
sivusilmällä sen kauneimman tähden ikinä..?
..pilvien peittämää taivasta
tuulien tuivertamaa
ihmetellessäsi
ajatellut.. ?
mistä ja mihin?
miksi ja milloin?
..varpaillasi tunnustellut
auringon lämmittämää hiekkaa
tai sitä
jääriitteen peittämää lähdettä
jos koskaan
tiedät ja tunnet
.. elämän
sitä kirkkainta tuijottaessasi
nähnyt
sivusilmällä sen kauneimman tähden ikinä..?
..pilvien peittämää taivasta
tuulien tuivertamaa
ihmetellessäsi
ajatellut.. ?
mistä ja mihin?
miksi ja milloin?
..varpaillasi tunnustellut
auringon lämmittämää hiekkaa
tai sitä
jääriitteen peittämää lähdettä
jos koskaan
tiedät ja tunnet
.. elämän
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kun aurinko jaksaa
paistaa hiekan edes mediumiksi
minä lasken varpaani lomalle
tönkimään kuumaa hiekkaa
kuin iloisten porsaiden parven.
Ja mereen,tuntemaan liukkaankylmät kivet,
lämpimämmän pintaveden
ja syvemmän rautakylmän pohjavirran.
Kovan saven päällä ohuen kerroksen
puuterinhienoa hiekkaa.
Varpaat, ne tietävät.
kymmenen yhteensä
omituista tietäjää..
sukalla tai ilman
Jokainen katsoo omaan suuntaansa.
Torikokous päättää mihin mennään.
Sivut