Sotaa. Nälänhätää. Terroria. Kurssit laskevat kilpaa auringon kanssa. TV:stä tuttua? Lehtikin on luettu tyhjäksi. Vain sarjakuva elää paperilla...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Sotaa. Nälänhätää. Terroria. Kurssit laskevat kilpaa auringon kanssa. TV:stä tuttua? Lehtikin on luettu tyhjäksi. Vain sarjakuva elää paperilla...