vaikka ei se edes sinulle kuulu
tapelkoot
"Mutta ku saivat sydämen kipeeks?"
Tekosyy
anna niiden painia
Kierikööt vihassansa,
mitä se sinulle kuuluu?
"Kun olis mukavampi ilman riitoja?"
Mukavuus on kaukana
työyhteisöstä
paikkojansa hakevat
hampailla ja kynsillä
"Sylkevät sappensa silmille,mitä tehdä?"
Itke,jätkä,itke...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä se vaan on mukavampi ilman riitoja ja vaikkei se itselle kuuluisikaan, eikä siihen itse olisi osallisena, niin kyllä se kurjaa kuunneltavaakin on.
Sivut