Visva viisaattomuuden
hammas ajattomuuden
nektari mansikoiden
Kuusi kuluvaa kuukautta
Helvetin pyörien hyrinä
jäsentymättömien näkyjen
häiritsevä spektaakkeli
Vanhojen aikojen muistoksi
silkinvakava
kuolokankea
Karjaisu kaikkeuteni raunioilta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
~ Vahvaa ja haikeaa kerrontaa, hieno runo!
sanasi sulautuvat toinen toisiinsa upeasti, lopputulos vahva ja vakaa