Katselen sivusta, kun sinä uskallat.
Uskallat, vaikka sinut kahdesti ammuttiin alas.
Nousit ylös ja lensit taas
nyt lennät vielä korkeammalla.
Katselen, kun sinä uskallat.
Jalkani tiukasti maan tasalla.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.