minä putoan polvilleni
kun sinä sanot
ettet tiedä
millä tavalla minusta välität
silläkö tavalla kuin
syysiltana nurkan takana
sillä tavalla että oksat pois
risut myös
niinkö kuin
jokainen hengitys olisi se viimeinen
ei viimeisin kuitenkaan
juuri niin että niskasi taittuu kaarelle
hiuksesi laskeutuvat rinnoilleni
poskeni kastuvat
sinä painat seinään
minä painun syvemmälle sinuun
jälleen kerran viimeinen hengitys
ja sinäkö et tiedä millä tavalla ?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sykähdyttävän hieno :)