uumasi kaari viehkeä kuin viululla
loistavat hiuksesi kuin kaikissa syksyn väreissä
naurusi heleä kuin joki aikaisin kevätaamuna
nenälläsi nukkuvat pisamat
lantiosi kaunis kaari
korvasi sopivat kuuntelemaan
kätesi sopivat koskettamaan
suusi sopiva suutelemaan
ja sinäkö et ole kaunis ?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi