kuinka sitä ymmärtää
vasta
kun
menetetty on
hajoitettu on
rikottuina pieniksi palasiksi juu
ei sillä että
kyllä minäkin niin
ihan kuin sinäkin
suutelin toista
hassusti erehdyin
etsimään eilistä
vieraasta
kuinka sitä ymmärtää
vasta ymmärtämättömyyden jälkeen
että miksi itselle
tilasi tuplasti lippuja
osti liian pienen paidan
kaksiota helsingistä haaveili
kuinka sitä ymmärtää,
että ei se rakkauden hekuma
vaan lasinen arjen kallio
lujaksi puhallettu
kuinka sitä niinkin
samaan voi rakastua heti
rakkauden loppumisen jälkeen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi