Miehuuskoe

Runoilija hourekuljetin

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 11.10.2024
Viimeksi paikalla: 6.11.2024 17:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

404

poem not found
 



Tätä nykyä runojen laittaminen julkiseksi 
                  on vähän sama asia
kuin peniskuvien lähettäminen tuntemattomille. 
Siis täysin normaalia.

                            Sori siitä!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jälkimmäinen ei saa olla normaalia.
Aina löytyy mielensä pahoittajia. Tosi kuin vesi.
 

Käyttäjän kaikki runot