Ikituulen hauta

Runoilija hourekuljetin

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 11.10.2024
Viimeksi paikalla: 6.11.2024 17:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

404

poem not found
 



Karkea yskäisy
taivuttaa kasvot takajaloilla seisovaksi kuiluksi.

Keskeneräisten ajatustornien siluetit huuhtouvat sinne.
Kallo alkaa ahmia yön mahlaa,
                             kuuma särky kiipeää viileän ilman päälle.

Vierivä sumu sammaloituu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainiota sanailua, etenkin viimeiset kolme sanaa ilahduttavat.
 

Käyttäjän kaikki runot