Sofia Ada Adele

Runoilija Ragnhild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2014
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 17:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uusin runokirjani MAJAKKASAAREN HUPSU. Uusia runoja syntyy harvakseltaan vihkoon.
 
Kohtaamiset ovat yöllisiä tai
kuin kukkakedolla heinäkuussa
jotkut viisaat sanovat niiden olevan ennalta
määrättyjä toisten mielestä pelkkää
sattumaa

rakkaus on ikuista
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Toivottavasti sattumaa...jättää enemmän itselle päätäntävaltaa :D Hyvä runo.
 
Loppusanojen myötä kohtaamisen syy menettää merkityksensä?
*kiitän kommentistasi* ei välttämättä...elämän kierokulku vai mikä se nyt oli?
 

Käyttäjän kaikki runot