Haaveprinsessan mennyt elämä

Runoilija Ragnhild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2014
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 17:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uusin runokirjani MAJAKKASAAREN HUPSU. Uusia runoja syntyy harvakseltaan vihkoon.
 
Hautajaisten jälkeen
jouduin hautaamaan ajatuksen
lopullisesti saada jäädä vanhaan
paikkaan
toisaalta
askel keveni
kummasti

niinhän se on,

elämä antaa ja elämä
ottaa
joskus kysymättä lupaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, hautajaiset ovat raskaita, myöhemmin helpottaa.
Juurikin niin...
Tunteiden monikirjoa... puhutellen, viisaudella kuvattu. 
 

Käyttäjän kaikki runot