Aurinko ja risukasa

Runoilija Ragnhild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2014
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 17:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uusin runokirjani MAJAKKASAAREN HUPSU. Uusia runoja syntyy harvakseltaan vihkoon.
 
Alavilla mailla hallanvaara

painin monta vuotta osittain
itseäni kovemmassa
seurassa

en tiedä
olisinko antanut itselleni
anteeksi

jos en olisi edes
yrittänyt

kyllä se aurinko paistaa
risukasaankin

omaa sinnikkyyttä täytyy
joskus aina
haastaakin
Selite: 
Aamulla muistellen menneitä vuosia pienellä haikeudella
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä.
Löydän tästä paljon omakohtaista.
No, suomalainen nainen ON sitkeää sorttia!
HYVÄ runo, juu on on.
vahvaa kokemusta huokuu runo

pidin paljon
Tuo ylemmissä sarjoissa painiminen uuvuttaa. Mutta yrittänyttä ei tosiaan laiteta, ja aurinko paistaa pilvienkin takana. Hyvä runo.
oman paikkansa oivaltaminen,
voimiensa koetus, elämässä eteen vieden
antaa suuren varmuuden
 
 

Käyttäjän kaikki runot