Liekki

Runoilija Wandererer

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.7.2024
Viimeksi paikalla: 17.9.2024 11:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
                       
                      *
 
                    *    *
                 Kysyisin 
              tänään
       ja joka päivä
   miten voit
mitä kuuluu

sen sijaan tyttäresi
 sytyttää tänään kynttilän

  Istumme sylikkäin koko illan
      niin kauan kuin liekki palaa

          Kun se lopulta hiipuu pois 
              hän juttelee suloisiaan
        ja minä muistan miten 
   katosit arjestamme

 sydämistämme
ja elämästämme
     et koskaan

 
Selite: 
10.9. itsemurhien ehkäisypäivä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upeaa tekstiä!
Kiitos <3
Syvältä koskettavaa, hyvin vaikea päivä joillekin.
Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot