Aina vain

Runoilija Wandererer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2024
Viimeksi paikalla: 11.11.2024 12:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En ymmärrä
miksi pitää
maksaa elämästä
planeetalla jolle
on syntynyt"
 

Jätit kauneimman jäljen
Et aistejani enää tavoita
enkä ikävöi, mitään
en kaipaa

ja kun eilistä en muista
enkä odota huomista
olen sinä
olet minä

aina vain

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tilanne on siis hyvä, tai ainakin pitäisi olla.
Kiitos näkemyksestänne :)
Ykseys ja kakseus tanssii tässä herkässä mielenmaisemassa.
Kiitos tulkinnastanne :)
 

Käyttäjän kaikki runot