Jälkiviisas

Runoilija Wandererer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2024
Viimeksi paikalla: 19.9.2024 22:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luoja tietää
enemmän halusin
silti vähemmällä selvisin

ja kun tyydyin vaatimattomaan
sain kaiken minkä tarvitsin
aina juuri ajallaan

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yleensä vaatimaton on lopulta kaikkein paras vaihtoehto.
Niinpä, pessimisti ei pety :)
Tiedustelijan
hyvä pidättäytyä
arvelemasta
tulevaisuuttamme vain
menneen talven lumista

Kuulopuheita
on ymmärrettävästi
paikalla ollen
luettava huulilta
myös omin silmin nähden

Tuntiessansa
sisäisen kaikkeutensa
tyytyväisyyden
helpottaa osaltansa
olevaisuuden osaa



 
Kiitos paneutuneesta tuumailustanne :)
 
 

Käyttäjän kaikki runot