Neukkukuutio

Runoilija IsoLate

nainen
Julkaistu:
68
Liittynyt: 19.7.2024
Viimeksi paikalla: 18.9.2024 20:06

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.10.1986

 
Ristikoiden alla
tyhjiä kryptoja
täytetyissä neliöissä
satakielen kaiku:

” Room is huone, room is huone, room is huone…”

Selite: 
Yhteiskunnan nykytilannetta pohtiessa...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin nokkelasti ajateltu jälleen.
Syvällistä omintakeisella tyylillä. Loistavaa!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot