Viimeinen hetki

Runoilija Niina Haapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2023
Viimeksi paikalla: 17.7.2024 5:40

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1987

 
Minulla ei ollut ulkonäköä jonka antaisin sinulle.
Minulla ei ollut rikkautta jonka jakaisin kanssasi.
Minulla ei ollut mitään mitä odotit ja lopulta avasit oven ja lähdit.
Mä jaksoin sua vain odottaa vaikka tiesin sen olevan
viimeinen hetki kanssasi.
Kun sä lähdit en enää ole kaivannut mitään
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti tulee joskus vielä jotakin tilalle.
 

Käyttäjän kaikki runot