Revit riekaleiksi

Runoilija Niina Haapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2023
Viimeksi paikalla: 6.12.2023 21:59

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1987

 
Sä otit mun sydämen
leikit sillä, revit sen riekaleiksi
ja heitit sen menemään.
Silti mä jaksan toivoa,
että sä tulisit luokseni
ja toisit sen takasin mukana
ja antaisit mun olla onnellinen
taas.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina voi toivoa, kunpa toteutuisi.
 

Käyttäjän kaikki runot