Sydämestäsi tilaa

Runoilija Niina Haapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2023
Viimeksi paikalla: 6.12.2023 21:59

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1987

 
Mä kuuntelin musaa
ja ajattelin sua.
Mä rakastin sua sikana.
Mutta sun sydämestäsi
ei löytynyt tilaa mulle.
Mä vaan toivoisin, että
vielä joskus olisin vapaa
susta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajan myötä varmasti helpottaa, toivottavasti.
 

Käyttäjän kaikki runot