Kaipuuta sinuun

Runoilija Niina Haapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2023
Viimeksi paikalla: 17.7.2024 5:40

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1987

 
Mitä on aamu?
Se on kaipuuta sinuun.
Mitä on päivä?
Se on kaipuuta sinuun.
Mitä on ilta.
Se on kaipuuta sinuun.
Mitä on yö?
Se on kaipuuta sinuun.
Jokainen hetki
on kaipuuta sinuun
ja se satuttaa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja samaistuttava runo, hieno.  :) 
Toivottavasti voitte nähdä jatkossakin.
 

Käyttäjän kaikki runot