Etäisyys vahvistaa

Runoilija Perhosenlento

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.9.2023
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 23:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.6.1994

 
Pilkistää ohikiitävä hymy katseen alta,
kysyy "onks kaikki hyvin?"
En vastata odottaa tietenkään malta,
pinkaisen kysymättä lämpöön sylin.

Pienikin matka, erossa vietetty aika,
on kuin rakkauden tulen taika.
Se sytyttää roihun liekkeihin suuriin,
kasvattaa rakkauden alkujuuriin.

 
Selite: 
Joskus lyhytkin reissu antaa potkua liekkeihin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Soma!
Kiitoss!
Tauko tekee hyvää, rakkaudessakin.
 

Käyttäjän kaikki runot