Kultahippunen arkeen

Runoilija Perhosenlento

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.9.2023
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 23:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.6.1994

 
"Keräsin kukkia ja värikkäitä lehtiä,
palasen kesää vielä saadakseni talteen.."
Innokkaana koittaa kertoa ehtiä,
hymyn kultahippunen arkeen.
 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa, tosiaankin hymy voi olla kuin kultahippu. 
Valaisee "Kultahippusi" huonettani ;) 
Ihanat kukat ja oranssit vaahteranlehdet,
siinä sitä tuomisia kotiin, kiittelee Marle ;)
 

Käyttäjän kaikki runot