Haaveuni

Runoilija Perhosenlento

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.9.2023
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 23:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.6.1994

 
Jotain säkeitä halusin kirjoittaa,
ei ideaa niihin mulla.
Kuulen kaukaa äänet naapurin,
Ei uni tahdo tulla. 

Jossain tuolla ylhäällänsä
kiertää kuu rataa,
aurinko säteitänsä lepuuttaa,
pilvet unihattaroitaan jakaa.

Kunpa herätä voisin,
niin et kaikki ois toisin,
ja maailma rauhaisa paikka.
Ihmisten mielet rauhoittuneet,
ja itsekkyys historiaa vaikka.

Haaveeseen tähän on hyvä uinahtaa, huolet hetkisen unikuplaan unhoittaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, haaveunia kannattaa katsella.
Juurikin näin, haaveita on hyvä olla, vaikkei ne aina toteutuisikaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot