Röyhkeähkö runoilija

Runoilija Leonnart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huhuttiin olevan seuraa sopivaa
Elätteli hän jo huteria toiveitaan
Mahtaisiko siinä olla sitä oikeaa?
Vai pitäisikö kohottaa matalia unelmiaan?

Odotus. Jännitys. Kaipaus.

Kuin öljy kohtaa veen.
Kohtaa odotus totuuden.

Ei löydä toisiaan.
Eikä enää itseään.
Saatika odotuksiaan.

Niitä jää keräilemään.
Lasinpaloja lattioiltaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau, hieno!! <3

 

Käyttäjän kaikki runot