Jotain liikaa, jotain puuttuu

Runoilija Leonnart

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lukematon määrä runoja rakkaudesta
Loputtomiin lauluja herkistä hetkistä

Jokaiseen vaiheeseen
Alulle, matkalle ja lopulle
Jokaiseen syyhyn ja seuraukseen

Onko se vielä mukamas kaunista?
Jo olen väsynyt, ja vasta seitsemäntoista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava.. :))

Tavoitan kyllä tunnelman, jota runossasi piirtelet.

"Jo olen väsynyt, ja vasta seitsemäntoista."

Minäkin olin, jo tuolloin.

koskettava.. :))

Tavoitan kyllä tunnelman, jota runossasi piirtelet.

"Jo olen väsynyt, ja vasta seitsemäntoista."

Minäkin olin, jo tuolloin.

 

Käyttäjän kaikki runot